diumenge, 27 de febrer del 2011

El segon test: el bidó groc

Hola a tots i totes! Ja feia dies que volia actualitzar el blog (açò no se pot tolerar, que diria el nostre amic el Peix) i mai trobe temps per fer-ho. Però d'avui no passa, muahaha!

Vist que el primer bidó està donant bons resultats, és hora que us presentem el segon test, fet en l'altra meitat del bidó i pintat d'un preciós color groc fosforito que ens van vendre com "pistatxo". Sí, pistatxos radiactius...

Sembrant cosetes bones

Ahí està, el rei del terrat xD Com podeu veure, es pràcticament igual que l'altre, però l'hem dividit de forma diferent: seguirà tenint encissams i rúcola, però els cavallons del mig tenen llavors de carlotes (pastanaga, safanòria... com li digueu al vostre poble). La part de la dreta la hem reservat per plantar una cogombrera quan millore el temps.

Cavallons

I bé, així queden les coses de moment: en un bidó cebes i encissams de roure, rúcola i escaroles. En l'altre, carlotes i encissams romans, rúcola (i no recorde si cap bleda...) i espai per a una cogombrera. I per terra, una planteta de freses, cebes expatriades que no ens van cabre en el primer bidó, julivert... moltes cosetes bones :)

I, per acabar, una vista general de la plantació:

Vista general dels bidons i mig hortolà feliç


Seguim sembrant! Bona collita a tots!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada