dimarts, 22 de febrer del 2011

El primer test: el bidó blanc

Hola hola holaaa!!!

Feia dies que no actualitzàvem!! Doncs bé, hi ha novetats :)

En primer lloc, dir-vos que les llavors estan germinant amb força i ganes. Les hem hagut de tapar amb un plàstic perquè els pardals se les volien fotre, cagumdena!!!

En segon lloc, l'Alf ens ha fet un test gran amb mig bidó i unes pates. És cassolà, està rovellat i mola molt!! Una de les coses que no ens feien gràcia d'açò dels horts urbans és que les mateixes persones que estan fent els llibres i animant a la gent a plantar hortalisses a casa estiguen venent els "kits d'iniciació" a preus altíssims. Així, el nostre primer test es reciclat, l'hem arreglat i pintat una mica i au! Mireu que rebonic que està:

  
Bidó blanc amb cebes i encissams.
Com veieu ja tenim plantació. Ahir el vam pintar i avui ja no ens podiem aguantar més. Hem mesclat la terra, l'hem omplit i hem anat a la cooperativa a comprar plantons. Hem comprat plantons d'encissam de roure, que són rojos, i cebes. A nosaltres ens han costat 2 cts. cada plantó de ceba i 4 cada encissam. No està mal, vam passar per altra cooperativa de Castelló i ens demanàven 4 i 6, així que encara hem eixit barats ;) Per cert, heu vist mai un plantó de ceba? Són molt curiosos, van com pegats (2 cebetes en cada plantó) i has de partir el plantó pel mig abans de passar-les al test gran.

Plantó de cebes


Al final de la feina, aquest era l'aspecte del bidó blanc:

No us entra fam en veure'l?

A banda d'açò, hem comprat una maduixera que hem deixat en un test a banda. També vam plantar unes matetes de joliverd, que sempre va bé per a fer pesto alegra molt la vista de la terrassa.

Maduixetes (encara verdes)

Maduixera

I això és tot pel moment. Ahir vam pintar l'altra mitat del bidó. Quan estiga acabat i emplenat de terra (que no tardarem molt, us ho puc assegurar) passarem fotos :)

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada